Qui som?

Som un equip que el primer que ens identifica és que gaudim de la nostra feina i estimem el que fem. Cada un de nosaltres aportem el nostre granet, ja que disposem d’un equip molt variat de professionals i això enriqueix els nostres esdeveniments.

La direcció va a càrrec meu. Sóc la Laura. Una enamorada de la meva professió. Els que em coneixen diuen que no paro de parlar sempre d’esdeveniments, però és que la meva feina és també la meva afició.

Quan em pregunten a què em dedico, m’agrada dir que sóc dissenyadora de moments, perquè això és el que fem: crear records i emocions per a tota la vida.

La meva formació principal és Relacions Públiques amb especialitat en protocol i la meva altra formació, però no menys important, és decoració d’espais, dissenyadora i creadora de pastissos d’alta costura. La meva altra gran afició també és la formació on intento transmetre el meu amor per la professió, respecte, professionalitat i sensibilitat per la feina ben feta.

Sistema de treball

El nostre mètode de treball està basat amb el sistema anglosaxó-americà on la professionalització i la metodologia és important per la bona organització de l’esdeveniment.

Ens encanta l’estil vintage i fer casaments Flea market, però per a nosaltres és important cada esdeveniment sigui l’estil que sigui perquè cada nuvi és diferent per això no fem dos casaments iguals. El nostre sistema és incloure detalls que marquin la diferència.

Els nostres valors

Professionalitat 100%
Eficiència 100%
Confiança 100%